Over ons

Historie van Music Network Center BV

Music Network Center BV in Haaksbergen heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een transportbedrijf gespecialiseerd in pianotransport, vleugeltransport en het vervoeren van overige muziekinstrumenten en andere gerelateerde artikelen binnen de Benelux en Duitsland. Met meer dan 25 jaar ervaring kennen wij uw piano of vleugel als geen ander, en weten hier exact mee om te gaan. Een vak dat slechts door gekwalificeerde specialisten kan worden uitgeoefend. Geen wonder dus dat u in Europa slechts een handvol pianotransporteurs zult vinden, die zich op dit specifieke vak hebben toegelegd.

Betrouwbare partner

In de loop van de jaren is er veel ervaring opgedaan in het vervoeren van zeer waardevolle muziekinstrumenten, piano’s en vleugels. Deze specialisatie, samen met de jarenlange ervaring, de juiste mensen en kennis van deze specifieke markt heeft geresulteerd in een zeer stabiel en flexibel bedrijf.

Snel, Flexibel en “Afspraak = Afspraak”

Music Network Center BV kunt u omschrijven als een bedrijf waar betrouwbaarheid en klantgerichtheid voorop staat. Een klein bedrijf waar gewerkt wordt met korte lijnen en zeer veel persoonlijk contact. Een bedrijf dat door zijn flexibiliteit en onafhankelijkheid altijd de juiste prijs-kwaliteit verhouding hanteert.

Music Network Center 1

Laatste nieuws

Contact

Tolstraat 4
7482 DB Haaksbergen
Tel: 0031 (0)53 - 572 25 71
Fax: 0031 (0)53 - 572 70 52
BTW-nummer: NL.8203.87.654.B.01
Website: www.musicnetworkcenter.nl
Email: info@musicnetworkcenter.nl

Partners