Pianotransport

Of het nu gaat om een spoedtransport van een pallet binnen de Benelux, of de aflevering van 5 piano’s, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. Dagelijks transporteren wij allerlei muziekinstrumenten met de grootste zorg en precisie. Met ons zeer ervaren personeel en speciaal ingerichte voertuigen hebben wij alle kennis en expertise in huis om uw meest delicate goederen betrouwbaar en veilig te vervoeren.

Music Network Center BV in Haaksbergen heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een transportbedrijf gespecialiseerd in transport van muziekinstrumenten, piano’s, vleugels en andere gerelateerde artikelen binnen de Benelux en Duitsland. Met meer dan 25 jaar ervaring kennen wij uw product als geen ander, en weten hier exact mee om te gaan.

Wij werken met korte lijnen en vinden persoonlijk contact zeer belangrijk. Dit houdt in dat wij altijd snel en efficiënt kunnen optreden. Klantenservice is bij ons geen afdeling, maar een mentaliteit.

Wij kennen de specifieke markt van muziekinstrumenten als geen ander, hierdoor zijn onze diensten van hoog niveau en tegen een concurrerend tarief. Naast de scherpe tarieven hanteren wij snelle looptijden en kennen wij een flexibele routeplanning.

Transportdiensten:

Muziekinstrumenten

Piano’s en Vleugels

Evenementen en concerten

Elektronica

Laatste nieuws

Contact

Tolstraat 4
7482 DB Haaksbergen
Tel: 0031 (0)53 - 572 25 71
Fax: 0031 (0)53 - 572 70 52
BTW-nummer: NL.8203.87.654.B.01
Website: www.musicnetworkcenter.nl
Email: info@musicnetworkcenter.nl

Partners